INGREDIENTS:
500g. farina d’atmetlla
200g. de moniatos cuits o escalivats
150g. de pinyons
2 ous
80g. d ‘atzavara (en comptes de sucre)
una cullarada de cacau pur
50g.de coco
INGREDIENTS:
1- Batem l’ou en un recipient, afagim la farina d’atmetlla, l’atzavara,i els moniatos pelats i triturats, es barreja be
fins a tenir una massa ben llisa,i es deixa reposar tota la nit a la nevera.
2- Es bat l’ou i s’hi afegeixen els pinyons
3- Ara partim la massa en 3 partes
4- una part i afagim el coco i barregem i reservem
5-Una l’altre part i afagim el cacau barregem i reservem
6-Posem paper de forn a la plata, i preescalfem el forn a 220º
7- Ara la part de massa que ens quedaba fem unes boles i les passem per l’ou i pinyons i posem a la plata
8- La massa de coco tambe fem boles una mica allargades amb punxa i pintem amb ou, i posem a la plata
9- I la massa de cacau les fem en forma allargada i possem a la plata
10- Enfornem uns 10 minuts
Un cop frets ja es poden menjar acompanyats amb ratafia o moscatell
Tambe en podem fer amb atmetlla laminada ,cireres confitades,cafe etc…
Reblogged this on Celler-Adocse.