INGREDIENTS:
BROCHETA
75g. de conna de porc (corteza de cerdo de bossa )
12 gambes crues pelades
1 clara d’ou batuda
oli
SALSA DE MANGO
1 mango madur i tallat
1 iogurt grec
2 cullerades de vinagre
3 cullerades d’oli d’oliva
un pols de sal
un pols de pebre
PREPARACIÓ:
BROCHETA
1-Posem al vas la conna de porc 15seg.vel.10 i reservem
2- Ara punxem cada gamba amb un pal de pinchos i el pasem primer per la clara d’ou i despues per la conna de porc reservada
3- Posem oli a una olla petita i fregim les gambes uns 30seg. fins que la conna s’infli
4- Un cop cuites les posem amb paper de cuina per treure tot l’oli i reservem
SALSA DE MANGO
1- Posem al vas el mango, el iogurt, el vinagre, l’oli,la sal, i el pebre 30seg. vel,5-10
2- Posem amb un vol i servim junt amb les brochetes.
A casa tambe ens agraden sense la salsa, tambe son molt bones
Reblogged this on Celler-Adocse.