BROCHETA CRUXENT DE GAMBA AMB SALSA DE MANGO (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

BROCHETA

75g. de conna de porc (corteza de cerdo de bossa )

12 gambes crues pelades

1 clara d’ou batuda

oli

SALSA DE MANGO

1 mango madur i tallat

1 iogurt grec

2 cullerades de vinagre

3 cullerades d’oli d’oliva

un pols de sal

un pols de pebre

PREPARACIÓ:

BROCHETA

1-Posem al vas la conna de porc 15seg.vel.10 i reservem

2- Ara punxem cada gamba amb un pal de pinchos i el pasem primer per la clara d’ou i despues per la conna de porc reservada

013

 

3- Posem oli a una olla petita i fregim les gambes uns 30seg. fins que la conna s’infli

4- Un cop cuites les posem amb paper de cuina per treure tot l’oli i reservem

016

SALSA DE MANGO

1- Posem al vas el mango, el iogurt, el vinagre, l’oli,la sal, i el pebre 30seg. vel,5-10

2- Posem amb un vol i servim junt amb les brochetes.

A casa tambe ens agraden sense la salsa, tambe son molt bones

Un comentario en “BROCHETA CRUXENT DE GAMBA AMB SALSA DE MANGO (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s