PEIX BLAU AL FORN

INGREDIENTS PER 2 PERSONES:

200gr. de peix blau (verat, sardina, seitó, melva, castanyola, salmó)

6-8 cullerades de sofregit de tomàquet

2c.c. de pa ratllat amb all i julivert

1 pessic de tomàquet sec ratllat

sal

pebre

PREPARACIÓ:

En una cassola apta per el forn hi posem una mica de sofregit.

A sobre hi posem el peix salpebrat i tornem a cobrir amb la resta del sofregit.

Espolsem per sobre amb el pa ratllat i el tomàquet sec ratllat

I  posem un raig d’oli i enfornem a 170º durant  5 minuts

Apagem el forn i deixem acabar de coure 5 minuts  mes amb l’escalfor residual

Jo avui le fet amb salmó

 

006.

El podem servir calent o fred amb amanida

007

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s