BACALLÀ A LA MUSELINA D’ALL

INGREDIENTS:

4 talls de bacallà dessalat

farina

1 gra d’all

1 ou

1 clara d’ou

unes gotes de llimona

1 pols de sal

150g.d’oli

PREPARACIÓ:

1- Preescalfem el forn a 200º

2- Posem oli a la paella i la posem el foc

3- Ara pasem el bacallà per farina i el posem a la paella i el fregim

002

4-Mentres farem el aioli

5-Possem l’all,l’ou,unes gotes de llimona, un pols de sal i l’oli al pot del minipimer i farem el aioli i reservem

6- Treiem el bacallà de la paella i el posem a la plata del forn i reservem

7- Muntem la clara a punt de neu

8- Berregem la clara muntada amb l’aioli

003

9-Posem per sobre el bacallà i posem uns minuts al forn

004

I ja podem servir amb una copa de vi blanc

006

 

Un comentario en “BACALLÀ A LA MUSELINA D’ALL

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s