PEUS DE PORC AMB SALSA

INGREDIENTS:

4 talls de peu

1 ceba ratllada

2 tomàquets ratllats

sal

oli

farina

PER LA PICADA:

1 all

unes fulles de julivert

1 galeta

unes atmetlles

unes avellanes

1/5 got de vi negre o connyac

PREPARACIÓ:

1- Posem els talls de peu a bullir a la olla rapida uns 80 minuts amb aigua i sal(o els podem comprar bullits)

2- Un cop bullits i frets els passem per farina

3- Posem oli a la paella i la posem al foc

4- Ara posem els peus enferinats a la paella que quedin una mica rossets i reservem

5- A la mateixa paella sofregim la ceba despues i afagim el tomàquet posem sal i una mica de sucre per treure l’acidesa del tomàquet deixem sofregir una mica i

afagim el vi i el deixem avaporar

6-Mentres fem la picada:

7- En un morter i posem tots els ingredients i els piquem ben picats i posem sal i unes gotes d’aigua i afagim a la paella i deixem uns minuts a fer la xup,xup

006

 

I  lleparse els dits

Un comentario en “PEUS DE PORC AMB SALSA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s