INGREDIENTS:
4 talls de peu
1 ceba ratllada
2 tomàquets ratllats
sal
oli
farina
PER LA PICADA:
1 all
unes fulles de julivert
1 galeta
unes atmetlles
unes avellanes
1/5 got de vi negre o connyac
PREPARACIÓ:
1- Posem els talls de peu a bullir a la olla rapida uns 80 minuts amb aigua i sal(o els podem comprar bullits)
2- Un cop bullits i frets els passem per farina
3- Posem oli a la paella i la posem al foc
4- Ara posem els peus enferinats a la paella que quedin una mica rossets i reservem
5- A la mateixa paella sofregim la ceba despues i afagim el tomàquet posem sal i una mica de sucre per treure l’acidesa del tomàquet deixem sofregir una mica i
afagim el vi i el deixem avaporar
6-Mentres fem la picada:
7- En un morter i posem tots els ingredients i els piquem ben picats i posem sal i unes gotes d’aigua i afagim a la paella i deixem uns minuts a fer la xup,xup
I lleparse els dits
Reblogged this on Celler-Adocse.