COCA DE CODONY I NOUS (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

150g. de mantega pomada

320g. de farina

1 cullerada de llevadura

150g. de sucre

2 ous

1 rovell d’ou

1 cullerada de vainilla liquida

sal

FARÇIT:

500g de codony a daus petits

60g. de conyac

60g. de nous

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Untem un motlle amb mantega i reservem

Posem la farina.la llevadura, el sucre, un ou, el rovell, la vainilla, la mantega i la sal 15seg. vel.6

Posem la massa a la nevera uns 15 minuts amb un film transparent

Separem un ters de la massa i reservem

Estenem la resta  de la massa entre dos plastics i estirem amb el rodillo forrem el motlle i reservem

Ara posem el codony, el conyac i les nous al vas 2 minuts 90 vel.3, estenem sobre la massa

Estenem la massa reservada entre dos plastics i estirem tallem tires de 2cm i les posem al damunt del farçit i pintem amb ou

Enfornem uns 25-30 minuts a 180º

Deixem refredar i servim. SAM_0135

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s