COSTELLA DE PORC AL FORN

INGREDIENTS:

4 talls de costella de porc partits per la meitat

sal

oli

pebre negre

pebre vermell

unes fulles de romani

unes fulles de farigola

unes fulles de julivert

mel

4 patates tallades a rodelles

3 cebes tambe tallades a rodelles

PREPARACIÓ

Posem la costella  de porc en un bol i reservem

Fem la vinegreta per macerar la carn:

Berrejem sal,oli,pebre i les fulles de romani,farigola i julivert i avoquem al damunt de la carn i deixem un dia per l’altre a macerar

Preescalfem el forn a 180º

A la plata del forn posem una mica d’oli i amb paper de cuina l’escampem , posem les patates i salem , ara afegim la ceba i tambe posem sal.

Posem la carn a la plata al damunt de les patates i la ceba i amanim amb la vinegreta que amb macerat la carn,

SAM_0031

Posem al forn a 160º uns 30 minuts, girem la carn i cuem uns 20 minuts mes , ara treiem del forn i pintem la carn amb mel i enfornem

uns 5 minuts mes.

SAM_0034

Es molt bona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s