INGREDIENTS:
4 talls de costella de porc partits per la meitat
sal
oli
pebre negre
pebre vermell
unes fulles de romani
unes fulles de farigola
unes fulles de julivert
mel
4 patates tallades a rodelles
3 cebes tambe tallades a rodelles
PREPARACIÓ
Posem la costella de porc en un bol i reservem
Fem la vinegreta per macerar la carn:
Berrejem sal,oli,pebre i les fulles de romani,farigola i julivert i avoquem al damunt de la carn i deixem un dia per l’altre a macerar
Preescalfem el forn a 180º
A la plata del forn posem una mica d’oli i amb paper de cuina l’escampem , posem les patates i salem , ara afegim la ceba i tambe posem sal.
Posem la carn a la plata al damunt de les patates i la ceba i amanim amb la vinegreta que amb macerat la carn,
Posem al forn a 160º uns 30 minuts, girem la carn i cuem uns 20 minuts mes , ara treiem del forn i pintem la carn amb mel i enfornem
uns 5 minuts mes.
Es molt bona