CALAMAR AMB CARXOFES I CLOÏSES

INGREDIENTS:

3 cebes

una mica de vermut

uns calamars petits o un de gran

4 carxofes

unes 20 cloïses

suc de les cloïses

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i posem la ceba tallada a coure que quedi ben cuita

Un cop cuita i afagim un raig de vermut  i remanem

Afagim els calamars tallats i deixem que facin la xup xup

Mentres fregim les carxofes tallades ,i les afagim a la cassola dels calamar

En una olla petita obrim les cloïses

Afagim les cloïses a la cassola i afagim una mica del seu suc i deixem que fassi la xupxup

SAM_0017Es un plat de festa major¡¡¡¡

SAM_0022

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s