CALAMAR AMB CARXOFES I CLOÏSES

INGREDIENTS:

3 cebes

una mica de vermut

uns calamars petits o un de gran

4 carxofes

unes 20 cloïses

suc de les cloïses

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i posem la ceba tallada a coure que quedi ben cuita

Un cop cuita i afagim un raig de vermut  i remanem

Afagim els calamars tallats i deixem que facin la xup xup

Mentres fregim les carxofes tallades ,i les afagim a la cassola dels calamar

En una olla petita obrim les cloïses

Afagim les cloïses a la cassola i afagim una mica del seu suc i deixem que fassi la xupxup

SAM_0017Es un plat de festa major¡¡¡¡

SAM_0022

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s