INGREDIENTS PER UNS 30 PASTISSETS:
250g, de llar de porc iberic
50g, d’anis
125g. de sucre
50g. de granets d’atmetlla
500g. de farina de reposteria
1 cullerada de llevadura
500g. de confitura de cabell d’angel
100g. de sucre glas
1 cullerada de canyella
PREPARACIÓ:
1- Preescalfem el forn a 180º
2- Posem a la maquina el llar de porc,l’anis, el sucre i l’atmetlla barregem 30seg. vel.3
3-Afagim la farina i la llevadura i amasem 15seg. vel.4
4- Partim la massa i formem dos boles
5- Estenem una part de la massa amb un rodillo entre 2 lamines de paper film
6- Posem paper de forn a la plata
7- Posem la massa estirada a la plata
8- A sobre la massa estenem el cabell d’angel
9- Estenem l’altre part de la massa al damunt del cabell d’angel
10-Enfornem uns 30 a 35 minuts (sempre depent de cada forn )
11- Treiem del forn i posem el sucre glas i deixem refredar
12- Tallem a talls i afagim la resta de sucre glas i la canyella
Reblogged this on Celler-Adocse.