INGREDIENTS PER 6 PERSONES
1 quilo de galtes sense ós tallades a tacs
2 Pastanagues
3 Cebes
Farina
Sal
Oli
Mig got de conyac
Mig got de vi ranci
Un got de caldo
PREPARACIÓ
1- Posem oli a la paella
2- Enfarinem la carn i la posem a la paella
3- Mentrestant tallem les cebes i les pastanagues
4- Quan la carn estigui una mica rostida hi posem las cebes i les pastanagues
5-Posem sal i coem durant uns 6 minuts
6- Afegim el conyac i el vi ranci i coem durant uns minuts fins que evapori l’alcohol
7- Afegim el caldo (si no tenim caldo hi podem posar aigua). Quan arrenqui el vull abaixem el foc
8- Rectifiquem de sal i deixem coure durant uns 60 minuts a foc baix
9- Anem vigilant que no ens quedem sense caldo i si n’hi falta n’hi podem anar afegint
10 Pasats els 60 minuts punxarem amb un escuradents o les provarem per saber si ja estan ben cuites. Han de estar ben toves
11- Retirarem la carn i triturarem tota la salsa.
12- Tornarem a posar la carn a la cassola i hi posarem la salsa per sobre
12- Tambe hi podem posar mandonguilles com he fet jo aquesta setmana
ESPERO QUE US AGRADI!
Reblogged this on Celler-Adocse.