INGREDIENTS:
3 alls tendres
1 ceba tendre
1 pastanaga
1 porro
1/4 carbasso i esbarginia
pebrot vert,i pebrot vermell
1 tros de brócoli
5og. d’oli
200g. d’arròs integral
100g. de llenties pardines
sal
pebre
700g.aigua
PREPARACIÓ:
1-Remollem l’arros unes 3 hores i les llenties una hora
2-Posem oli el vas i piquem tots els vegetals 5seg.vel.4
3-Sofregim 15 minuts varona vel.cullera
4-Afagim l’aigua vel,cullera varona uns 5 minuts que l’aigua bulli,posem sal i una mica de pebre afagim l’arròs cuem uns 15 minuts
varona gir esquerra ,pasat eltemps afagim les llenties i deixem bullir uns 15-20 minuts mes, que s’hagi begut tota l’aigua
Vigilant el punt de cocció, perque depent de l’arros o llenties costen mes o menys de coure
Enmotllem en un motlle de corona , deixem reposar, jo el faix el vespre per l’endema dinar
Desmotllem i servim amb amanida
Un plat unic i saludable
Reblogged this on Celler-Adocse.