PASTIS DE PEIX (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

300g. de gambes pelades cuites

250g. de palets de surimi

3 llaunes de tonyina amb oli

300g. de maionesa

olives

9 talls de pa bimbo (jo le fet integral)

PREPARACIÓ:

Posem el surimi i les gambes a la maquina i triturem 6 segons gir esquerra vel.4

Guardem algunes gambes per decorar

Afagim la tonyina i 150g. de maionesa i triturem 10seg.gir esquerra vel.4

Agafem un motlle rectangular el cobrim amb film, i posem la maionesa sobrant,al damunt cubrim amb pa bimbo ,cubrim amb la

meitat del farcit,una altre capa de pa bimbo ,la resta de farcit i per ultim una altre capa de pa

Tapem el motlle amb film i posem a la nevera un minim de 8 hores ,millor un dia per l’altre

Desmotllem el motlle i decorem amb les gambes reservades i unes olives

Podem servir amb unes fulles d’enciam

Un bon entrant per aquests dies de calor.

SAM_0330

SAM_0331

Un comentario en “PASTIS DE PEIX (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s