INGREDIENTS:
300g. de gambes pelades cuites
250g. de palets de surimi
3 llaunes de tonyina amb oli
300g. de maionesa
olives
9 talls de pa bimbo (jo le fet integral)
PREPARACIÓ:
Posem el surimi i les gambes a la maquina i triturem 6 segons gir esquerra vel.4
Guardem algunes gambes per decorar
Afagim la tonyina i 150g. de maionesa i triturem 10seg.gir esquerra vel.4
Agafem un motlle rectangular el cobrim amb film, i posem la maionesa sobrant,al damunt cubrim amb pa bimbo ,cubrim amb la
meitat del farcit,una altre capa de pa bimbo ,la resta de farcit i per ultim una altre capa de pa
Tapem el motlle amb film i posem a la nevera un minim de 8 hores ,millor un dia per l’altre
Desmotllem el motlle i decorem amb les gambes reservades i unes olives
Podem servir amb unes fulles d’enciam
Un bon entrant per aquests dies de calor.
Reblogged this on Celler-Adocse.