PASTA DE FULL DE CREMA DE LLIMONA AMB FRUITA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

CREMA DE LLIMONA:

150g. de sucre

la pell de una llimona

100g. de mantega

4 ous

150g. de suc de llimona

FRUITA:

uns quants navius

1 kiwi

1 platan

1 pressec

una poma

ALMIBAR:

unes gotes de llimona

2 cullarades de melmelada d’albaricoc

PREPARACIÓ:

1- Preescalfem el forn a 200º

2- Posem paper de forn a la plata.

3-Posem la base de full a la plata, dobleguem un cm la base de full perque quan i posem la crema no ens surti ,punxem tota la base amb una furquilla perque al coure no s’infli.

4- Posem al forn uns 10 minuts fins que estigui cuita

5-Mentres fem la crema de llimona:

6- Posem el sucre a la maquina polvorizem 20 seg. vel.10

7- Afagim la pell de llimona i polvoritzem a la mateixa vel. i temps.

8- Afagim els ous, la mantega i suc de llimona 6 minuts,temperatura 90º,vel 3

9- Treiem la base de pasta de full del forn, reservem, quan tinguem la crema feta, l’escampem per el demunt i deixem refredar.

001

10- Un cop la crema sigui freda afagim les fruites

11- Al mig i posem els nabius,seguidament el kiwi tallat a rodelles, despues el platan  tambe tallat a rodelles, el pressec tallat a mitges llunes i per

acabar la poma tambe tallada a mitges llunes

003

12- Ara farem el almibar posem les dos cullerades de melmelada en un got i afagim les gotes de suc de llimona i escalfem un minut al

microones,remanem ben remanat,colem i pintem tota la tarta amb l’almibar

006

13- Posem a la nevera fins el moment de servir

008Ara a l’estiu es molt bona la crema de llimona

 

 

 

023

Un comentario en “PASTA DE FULL DE CREMA DE LLIMONA AMB FRUITA (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s