INGREDIENTS:
1 base de pasta de full
CREMA DE LLIMONA:
150g. de sucre
la pell de una llimona
100g. de mantega
4 ous
150g. de suc de llimona
FRUITA:
uns quants navius
1 kiwi
1 platan
1 pressec
una poma
ALMIBAR:
unes gotes de llimona
2 cullarades de melmelada d’albaricoc
PREPARACIÓ:
1- Preescalfem el forn a 200º
2- Posem paper de forn a la plata.
3-Posem la base de full a la plata, dobleguem un cm la base de full perque quan i posem la crema no ens surti ,punxem tota la base amb una furquilla perque al coure no s’infli.
4- Posem al forn uns 10 minuts fins que estigui cuita
5-Mentres fem la crema de llimona:
6- Posem el sucre a la maquina polvorizem 20 seg. vel.10
7- Afagim la pell de llimona i polvoritzem a la mateixa vel. i temps.
8- Afagim els ous, la mantega i suc de llimona 6 minuts,temperatura 90º,vel 3
9- Treiem la base de pasta de full del forn, reservem, quan tinguem la crema feta, l’escampem per el demunt i deixem refredar.
10- Un cop la crema sigui freda afagim les fruites
11- Al mig i posem els nabius,seguidament el kiwi tallat a rodelles, despues el platan tambe tallat a rodelles, el pressec tallat a mitges llunes i per
acabar la poma tambe tallada a mitges llunes
12- Ara farem el almibar posem les dos cullerades de melmelada en un got i afagim les gotes de suc de llimona i escalfem un minut al
microones,remanem ben remanat,colem i pintem tota la tarta amb l’almibar
13- Posem a la nevera fins el moment de servir
Ara a l’estiu es molt bona la crema de llimona
Reblogged this on Celler-Adocse.