CREMA DE CARBASSA AMB LLENTIES VERMELLES

SAM_0020

INGREDIENTS:

1 litre d’aigua

300g. de llenties vermelles

5 cm d’alga kombo

2 cebes

4 pastanagues

2 vasos de carbassa

2 cullerades d’atmetlla amn pols

una mica de gingebre fresc

1 culleredeta de vinagre d’ume

oli

sal

PREPARACIÓ:

1- Rentem les llenties

2- Les posem dins una olla amb aigua i les posem al foc, quan bullin escumem

3- Afagim l’alga i coem 15 minuts a foc suau

4- Afagim les verdures tallades, la sal cubrim d’aigua i coem a foc lent uns 15 minuts que les verdures estiguin cuites

5- Un cop estiguin cuites treiem del foc, triturem i mentres triturem afagim l’atmetlla i una mica de gingebre ratllat

6- Si ens quede massa espes podem rectifica de liquid afaginti beguda de civada o brou, condimentem amb vinagre d’ume

7- Ampletem i servim amb una mica de julivert i un raig d’oli d’oliva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s