INGREDIENTS:
1 litre d’aigua
300g. de llenties vermelles
5 cm d’alga kombo
2 cebes
4 pastanagues
2 vasos de carbassa
2 cullerades d’atmetlla amn pols
una mica de gingebre fresc
1 culleredeta de vinagre d’ume
oli
sal
PREPARACIÓ:
1- Rentem les llenties
2- Les posem dins una olla amb aigua i les posem al foc, quan bullin escumem
3- Afagim l’alga i coem 15 minuts a foc suau
4- Afagim les verdures tallades, la sal cubrim d’aigua i coem a foc lent uns 15 minuts que les verdures estiguin cuites
5- Un cop estiguin cuites treiem del foc, triturem i mentres triturem afagim l’atmetlla i una mica de gingebre ratllat
6- Si ens quede massa espes podem rectifica de liquid afaginti beguda de civada o brou, condimentem amb vinagre d’ume
7- Ampletem i servim amb una mica de julivert i un raig d’oli d’oliva