TRINXAT DE PATATA I COL

INGREDIENTS:

1 kilo de patates

una col

unes tires de beicon

PREPARACIÓ:

Posem a bullir les patates i la col  un cop cuit colem i reservem.

Mentres posem oli a la paella i posem les tires de beicon a coure un cop cuit treiem de la paella i reservem, a la mateixa paella i posem la patata i  la

col deixem rosejar i amb una furquilla anem axafan.

Podem ampletar i posem les tires de beicon.

Es mes un plat d’hivern que d’estiu, pero tenim un estiu que no fa gaire calor i tambe be de gust

001.

Un comentario en “TRINXAT DE PATATA I COL

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s