LLANGONISSA DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

400g. de galetas tipo marias (jo he posat galetes integral nuria)

150g. de llet ( jo he posat desnatada sense lactosa)

150g. de xocolata de postres nestle

185g. de mantega

100g. de sucre de canya

sucre glas

PREPARACIÓ:

Posem a escalfar la llet junt amb la mantega, un cop la mantega s’he axi desfet afagim el sucre i la xocolata i berregem tot que la xocolata tambe es desfaci.

Pertim las galetas a talls petits i les posem amb un bol, berregem a la preparació anterior i remanem, deixem refredar001

.

Posem un paper film sobre el marbre, amb una cullera i posem la preparació que amb deixat refredar, i li donem forma de llangonissa.

002

Posem al congelador un minim de 4 hores.

Un cop han pasat 4 hores treiem del congelador, treiem el paper film i arrebossem en sucre glas per donarli la aparença de llangonissa.

004Ja podem servir

003

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s