CASSOLA DE CONILL AMB COSTELLA DE PORC

INGREDIENTS:

1 Conill tallat

4 Tires de cap de costella tallada petita

2 Cebes

1 Cap d’alls

2 Pastanagues

2 tomàquets

1 vas de conyac

PREPARACIÓ:

1- Sal pebrem el conill i la costella

2- Posem la carn a la cassola i posem una mica d’oli

3- Preescalfem el forn a 200º

4- Posem la cassola al forn durant uns 45 minuts i remanem la cassola de tan en cuan

5- Quan faltin uns 20 minuts i posem las cebes, els alls,les pastanagues i els tomàquets tot tallat

6- Pasat el temps treiem del forn i posem el conyac i posem al foc que fasi la xup xup durant us 15 minuts.

BON PROFIT¡¡¡¡¡¡

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Un comentario en “CASSOLA DE CONILL AMB COSTELLA DE PORC

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s