CASSOLA DE CONILL AMB COSTELLA DE PORC

INGREDIENTS:

1 Conill tallat

4 Tires de cap de costella tallada petita

2 Cebes

1 Cap d’alls

2 Pastanagues

2 tomàquets

1 vas de conyac

PREPARACIÓ:

1- Sal pebrem el conill i la costella

2- Posem la carn a la cassola i posem una mica d’oli

3- Preescalfem el forn a 200º

4- Posem la cassola al forn durant uns 45 minuts i remanem la cassola de tan en cuan

5- Quan faltin uns 20 minuts i posem las cebes, els alls,les pastanagues i els tomàquets tot tallat

6- Pasat el temps treiem del forn i posem el conyac i posem al foc que fasi la xup xup durant us 15 minuts.

BON PROFIT¡¡¡¡¡¡

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un comentario en “CASSOLA DE CONILL AMB COSTELLA DE PORC

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s