INGREDIENTS:
2 pots de xampinyons en conserva
1 pot de pèsols en conserva
unes mandonguilles (jo ia en tenia de congelades)
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
sal
oli
1/5 got conyac
una mica de farina
PREPARACIÓ:
1- Treiem les mandonguilles del congelador i reservem
2- Posem oli a la paella i la posem al foc, pasem els xampinyons per aigua els axuigem una mica , els pasem per farina i els fragim.
3- Mentres ratllem les verdures
4- Treiem els xampinyons del foc i reservem
5- A la meteixa paella i posem la ceba i la pastanaga,la deixem pochar.
6- Afagim el tomàquet, quan el tinguem cuit posem sal i afagim el conyac i deixem uns minuts que avapori l’alcohol
7- I afagim els xampinyons i les mandonguilles, si el sofragit esta molt espes i podem afagir una mica d’aigua o caldo rectifiquem de sal i deixem una mica
que se berregi tot, pasat uns minuts i afegim els pèsols que fasin una mica la xup,xup,
Un plat facil i aconomic
Els pèsols i els xampinyons de conserva, els podem tenir a la despensa i sempre ens treuen d’algun apuro.
I mandonguilles jo sempre en ting de congelades.
Reblogged this on Celler-Adocse.