MANDONGUILLES AMB PESOLS I XAMPINYONS

INGREDIENTS:

2 pots de xampinyons en conserva

1 pot de pèsols en conserva

unes mandonguilles  (jo ia en tenia de congelades)

1 ceba

1 pastanaga

1 tomàquet

sal

oli

1/5 got conyac

una mica de farina

002

PREPARACIÓ:

1- Treiem les mandonguilles del congelador i reservem

2- Posem oli a la paella i la posem al foc, pasem els xampinyons per aigua els axuigem una mica , els pasem per farina i els fragim.

 

003

 

3- Mentres ratllem les verdures

4- Treiem els xampinyons del foc i reservem

5- A la meteixa paella i posem la ceba i la pastanaga,la deixem pochar.

013

 

6- Afagim el tomàquet, quan el tinguem cuit posem sal i afagim el conyac i deixem uns minuts que avapori l’alcohol

015

7- I afagim els xampinyons i les mandonguilles, si el sofragit esta molt espes i podem afagir una mica d’aigua o caldo rectifiquem de sal i deixem una mica

que se berregi tot, pasat uns minuts i afegim els pèsols que fasin una mica la xup,xup,

Un plat facil i aconomic

Els pèsols i els xampinyons de conserva, els podem tenir a la despensa i sempre ens treuen d’algun apuro.

I mandonguilles  jo sempre en ting de congelades.

016

 

 

 

 

 

Un comentario en “MANDONGUILLES AMB PESOLS I XAMPINYONS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s