COCA DE L’ANNA

INGREDIENTS:

200g. de nata per montar

85g. de cacau pur

100g. de farina

110g. d’oli de girasol

380g. de sucre

7 ous

1 sobre de llevat

sucre glaç per decorar

PREPARACIÓ:

Tamisem la farina i barregem amb el llevat i el cacau

Amb un altre bol separem les clares dels rovells

Reservem les clares

Barregem el sucre amb els rovells que blanquegin, ara afagim l’oli,batem, afagim la nata i barregem

Preescalfem el forn a 200g.

Ara quan estigui tot integrat i la massa hagi pujat una mica de volum hi afagim la barreja de la farina i berrejem tot i reservem

Montem les clares a punt de neu, les incorporem a la massa i berregem amb mol de compte

Untem un motlle amb mantega i una mica de farina, avoquem la barreja i enfornem, abaixem la temperatura a 160ºi cuem uns 40 45

minuts

Un cop cuita deixem refredar i posem sucre glaç al damunt

20150726_130427

Bon profit

20150726_130452

Ideal per adictes a la xocolata

SAM_0280

LA MEVA FILLA ANNA.

 

 

Anuncis

Un pensament sobre “COCA DE L’ANNA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s