PASTA FRESCA

INGREDIENTS:

300g. de farina

3 ous

una culleredeta de sal

1 cullerada d’oli

Herbes aromatiques (opcional)

PREPARACIÓ:

En un bol barregem tots els ingredients, integrem tot amb una furquilla

Ara posem sobre el marbre enfarinat i treballem la massa amb les mans

Deixem reposar la massa uns 30 minuts

SAM_2131

Estirem la massaben fina i fem unes tires llarges,i les doblem pels  dos costats fins la meitat com si vulgesim fer ulleres i tallem

SAM_2133

SAM_2134

Les deixem assecar una mica ,podem posar la pasta amb una perxa de   la roba per asecarles una mica

SAM_2135

Mentres posem aigua a bullir amb sal i quan bulli i posem la pasta a coure uns 4 minuts

Podem servir amb salsa tomàquet o amb una salsa pesto

SAM_2136

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les bullirem durant uns 4 minuts amb aigua sal i un raig d’oli durant uns 4 minuts remanan que no s’enganxin, un cop bullits els colem i sevim

amb la salsa que vulgem

 

Un comentario en “PASTA FRESCA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s