INGREDIENTS:
300g. de farina
3 ous
una culleredeta de sal
1 cullerada d’oli
Herbes aromatiques (opcional)
PREPARACIÓ:
En un bol barregem tots els ingredients, integrem tot amb una furquilla
Ara posem sobre el marbre enfarinat i treballem la massa amb les mans
Deixem reposar la massa uns 30 minuts
Estirem la massaben fina i fem unes tires llarges,i les doblem pels dos costats fins la meitat com si vulgesim fer ulleres i tallem
Les deixem assecar una mica ,podem posar la pasta amb una perxa de la roba per asecarles una mica
Mentres posem aigua a bullir amb sal i quan bulli i posem la pasta a coure uns 4 minuts
Podem servir amb salsa tomàquet o amb una salsa pesto
Les bullirem durant uns 4 minuts amb aigua sal i un raig d’oli durant uns 4 minuts remanan que no s’enganxin, un cop bullits els colem i sevim
amb la salsa que vulgem
Reblogged this on Celler-Adocse.