PASTA FRESCA

INGREDIENTS:

300g. de farina

3 ous

una culleredeta de sal

1 cullerada d’oli

Herbes aromatiques (opcional)

PREPARACIÓ:

En un bol barregem tots els ingredients, integrem tot amb una furquilla

Ara posem sobre el marbre enfarinat i treballem la massa amb les mans

Deixem reposar la massa uns 30 minuts

SAM_2131

Estirem la massaben fina i fem unes tires llarges,i les doblem pels  dos costats fins la meitat com si vulgesim fer ulleres i tallem

SAM_2133

SAM_2134

Les deixem assecar una mica ,podem posar la pasta amb una perxa de   la roba per asecarles una mica

SAM_2135

Mentres posem aigua a bullir amb sal i quan bulli i posem la pasta a coure uns 4 minuts

Podem servir amb salsa tomàquet o amb una salsa pesto

SAM_2136

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les bullirem durant uns 4 minuts amb aigua sal i un raig d’oli durant uns 4 minuts remanan que no s’enganxin, un cop bullits els colem i sevim

amb la salsa que vulgem

 

Anuncis

Un pensament sobre “PASTA FRESCA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s