FILET DE PORC FARÇIT

INGREDIENTS:

2 filets de porc

4 datils

3 talls de pinya

4 talls de beicon

unes cebetes

uns grans d’all

2 cullerades de fondo de vadella

1/5 vas de conyac

PREPARACIÓ:

Tallem el filet per la meitat sense arrivar el final com un llibre

Farçim posem el beicon, la pinya i els datils sense pinyol partits per la metat sal pebrem

SAM_2137Lligem perque no surti el farçit

SAM_2138Posem a la cassola que agafi color despues i afagim les cebes i els alls i caramalisem una mica mirant que no es

cremi afagim el fondo de vadella i el conyac i deixem coure una hora a foc mig si i fa falta i podem afagir una mica

d’aigua i rectifiquem de sal

Un cop estigui cuit treiem de la cassola i deixem refredar per tallarlo

Io el faig un dia per l’altre, un cop fret el podem deslligar i tallar

Ara a l’estiu a casa ens agrada  fret sense salsa, pero podem triturar el fondo que queda a la cassola i tornar a posar a

la cassola i afagir el filet tallat i fer la xup.xup i servir

SAM_2140El podem acompanyar de unes verdures a la plancha o una amanida

BON PROFIT.

Anuncios

Un comentario en “FILET DE PORC FARÇIT

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s