LA COCA DE LA IAIA

INGREDIENTS.

3 ous

100g. de farina

1 sobre de llevadura

3 cullerades de sucre

1 cullerada d’aigua

1/5 vas oli girasol

la ralladura de una llimona

PREPARACIÓ.

Preescalfem el forn a 180º

En un vol barregem el sucre,els ous i l’aigua

Afagim la ralladura i l’oli i remanem

Barregem la farina amb el llevat i afagim al vol i remanem tot

Untem amb una mica de mantega un motlle i avoque la barreja

I posem uns pinyons o unes atmetlles picades i enfornem uns 35-40 minuts

Un cop cuita deixem refredar i posem sucre glaç i ja podem servir

I tindrem unes postres ,esmorsars o berenars

SAM_2119

 

Un comentario en “LA COCA DE LA IAIA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s