AMANIDA MARINERA D’ARROS INTEGRAL (THERMOMIX)

INGREDIENTS PER 6 PERSONES: (jo avui he posat la meitat d’ingredients per 3 persones)

800g. d’aigua

1 cullerada de sal

250g. d’arros integral

150g. de peix blanc (filet de llenguado)avui he posat bacalla

200g. de gambes congelades crues pelades

250g. de surimi

150g. de mayonesa

PREPARACIÓ:

Posem l’arros unes hores en remull

Posem l’aigua i la sal al vas,

Posem el cistell al vas i posem l’arros

001

 

Ara posem el recipient varona sobre el vas i posem el peix i les gambes i tapem,programem 20 minuts varona vel 2

Passats els 20 minuts posem l’arros en una plata i berregem les gambes i el peix tallat ben petit i deixerem refredar uns 30 minuts

003

Mentres triturarem el surimi 4 seg. vel. 4

Afagirem el surimi i la mahonesa amb l’arros berregem i ia podem servir

004

 

 

Un comentario en “AMANIDA MARINERA D’ARROS INTEGRAL (THERMOMIX)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s