INGREDIENTS PER 6 PERSONES: (jo avui he posat la meitat d’ingredients per 3 persones)
800g. d’aigua
1 cullerada de sal
250g. d’arros integral
150g. de peix blanc (filet de llenguado)avui he posat bacalla
200g. de gambes congelades crues pelades
250g. de surimi
150g. de mayonesa
PREPARACIÓ:
Posem l’arros unes hores en remull
Posem l’aigua i la sal al vas,
Posem el cistell al vas i posem l’arros
Ara posem el recipient varona sobre el vas i posem el peix i les gambes i tapem,programem 20 minuts varona vel 2
Passats els 20 minuts posem l’arros en una plata i berregem les gambes i el peix tallat ben petit i deixerem refredar uns 30 minuts
Mentres triturarem el surimi 4 seg. vel. 4
Afagirem el surimi i la mahonesa amb l’arros berregem i ia podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.