PEUS DE PORC AMB NAPS

INGREDIENTS:

2 peus de porc bullits i tallats

4 naps negres

sal

oli

farina

1 ceba

2 tomáquets

PREPARACIÓ:

1- Pasem els talls de peu per farina i reservem

2- Posem oli a la paella la posem al foc i posem els peus fregim i reservem

3- Mentres tallem la ceba amb juliana i ratllem el tomáquet i reservem

4-A la meteixa paella i fregim la ceba

5-Mentres palem els naps i tallem allargats i posem al foc a bullir uns 10 minuts, un cop bullits els colem i reservem que refredin

6- Un cop tinguem la ceba cuita i afagim el tomáquet a coure

7- Ara pasem els naps per farina i fregim i reservem

8- Posem sal i una mica de conyac al sofregit, un cop cuit i afagim els peus i els naps rectifiquem de sal i deixem que fasin una mica la xup xup

I ara si que podem dir a llaparse els dits

Son bonissims

SAM_0028

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s