PEBROTS PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

100g. oli d’oliva

1 gra d’all

250g. de bacalla dessalat

15 pebrots piquillo

una culleredeta de maicena

1/5 got de beguda de civada (aigua o llet)

PREPARACIÓ:

1-Asequem be el bacalla amb paper de cuina i reservem

2- Posem els 100g. d’oli i l’all a la maquina i programem 4 minuts varona, vel.3

3- Afegim el bacalla i triturem vel.6 fins que ens quedi una crema fina.

4- Umplim 12 pebrots amb la brandada i reservem

5- Posem oli a la paella i fregim una mica els pebrots volta i volta i posem sobre paper de cuina i reservem.

6- Triturem els 3 pebrots restans,  posem una mica d’oli a la paella i els posem a sofregir .

7-Desfem la maicena amb la beguda de civada i berregem a la paella amb el sofregit dels pebrots deixem coure uns 5 minuts posem sal .

8- Podem emplatar els pebrots i els acompanyem amb la salsa de pebrot.

044

 

Un comentario en “PEBROTS PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLA (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s