PINYA I PRÉSSEC AMB IOGURT I MASCARPONE

INGREDIENTS 4 PERSONES:

4 talls pressec amb almibar

4 talls de pinya

2 iogurs naturals

4 cullerades de mascarpone

sucre liquid

4 galetas

PREPARACIÓ:

1- Barregem els iogurs amb el mascarpone

2- En un plat posem el tall de pinya, al damunt i posem el tall de pressec posat al reves per poderlo ompli, i omplim amb la crema de mascarpone i iogurt i al damunt decorem amb uns fils de sucre liquid i per acompanyar una galeta

SAM_1452Es un postre de la meva amiga LOURDES

Un comentario en “PINYA I PRÉSSEC AMB IOGURT I MASCARPONE

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s