ALETAS DE POLLASTRE AMB SOJA,MEL I LLIMONA (THERMOMIX)

P1010463INGREDIENTS:

5 alls

50g. de suc de llimona

70g. de mel

70g. de salsa de soja

50g. d’oli d’oliva

1/5 culleredeta de gingebre

pebre negre

1 kg. d’aletes de pollastre

PREPARACIÓ:

Posem els alls i el gingebre al vas i triturem 4 seg. vel.5

Afagim tots els ingredientes menys les aletes i berrejem 5 seg. vel.5

Posem les aletes dins un bol i cobrim amb la salsa i deixem marinar uns 30 minuts a una hora

Ara posem les aletes i la salsa al vas i progremem 25 minuts,100º gir esquerra vel.cullera

Retirem el cubilet i progremem 10 minuts,varona,gir esquerra,vel,cullera

Avocar les aletes a una plata i servir ben calentes

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s