BACALLA AMB PATATES

P1010629INGREDIENTS:

4 patates

2 talls de bacalla dessalat o bacalla esqueixat dessalat

1/5 porro

1/5 ceba

1 tomàquet

unes quantes gambes congelades pelades

1/4 de vas de vi blanc

PREPARACIÓ:

Pelem i tallem el porro i la ceba

Posem una paella al foc amb una mica d’oli i sofregim el porro i la ceba quan estigui una mica sofregida i posem sal i afagim el tomàquet tallat amb 4 trossos sense pell

sofregim i afagim el vi, despues i afagim el bacalla i les gambes i coem uns minuts

Mentres palem les patates les tallem a daus i les fregim o les coem al vapor i les afagim al sofregit i fem la xup,xup uns minuts i ja podem servir

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s