GELAT DE MADUIXES AMB NATA

INGREDIENTS:

500g. de maduixes

500g. de nata muntada

70g. de sucre morè

30g. de sucre invertit

PREPARACIÓ:

Rentar las maduixes i reservar

Montar la nata

Triturar las maduixes barrejar amb el sucre,ara barrejar amb la nata, molt apoc apoc, va mol be amb una llengua de silicona

Posar en un recipient per anar al congelador, posar al congelador, durant 3 hores ,cada mitja hora treure del congelador i remanar per evitar els  cristalls

de la congelació.

Treure a temperatura ambient  una hora abans de la seva concomisio.

Jo normalment quan en faix el poso en diferens recipients perque aixis cada vegada el comencem i el acabem.

016

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s