PASTISETS D’AGAR-AGAR AMB POMA I ATMETLLES

SAM_0176

INGREDIENTS:

4 pomes golden

3 cullerades de flocs d’agar-agar

2 gots de suc de poma

1 pols de sal

1 branca de canyella

1/5 cullerada de ratlladura de llimona

2 cullerades d’atmetlla amb pols

PREPARACIÓ:

Posem amb remull l’agar-agar amb un got de suc de poma

Pelem les pomes i les tallem a lamines molt fines

Posem en una cassola el got de suc de poma amb l’agar-agar, les pomes, la canyella, el pols de sal posem al foc  i coem uns 15 minuts a

foc lent

Afagim la resta de suc de poma i coem uns dos minuts mes

Retirem del foc treiem la canyella

Afagim la pols d’atmetlla i la ratlladura de la llimona i remanem

Posem en flameres individuals i posem a la nevera un minim de una hora

I ja podem servir, pot servir com berenar, postres esmorsar

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s