1 alberginia
1 tros de porro
1 pastanaga
1/5 carbasso
1 trosset d’api
1 tomáquet
500g.de carn picada de vadella (o porc,pollastre, pavo)
1/5 vas de vi blanc
PREPARACIO:
Preescalfem el forn a 180º
Rentem l’alberginia , la partim per la meitat i posem sal i li fem uns talls i la posem a la plata del forn i enfornem uns 15 minuts que quedi toba
Mentres tallem les verdures a cuadrets petits
Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim les verdures les sofregim una mica, posem sal i afagim el vi tapem i potxem quan tinguem les verdures potxades i afegim la carn i
coem
Treiem les alberginies del forn deixem refredar una mica i les vuidem amb molt de compta que no es trenqui la pell, la carn de l’alberginia l’afagim a la paella i sofregim
Ara posem les alberginies a la plata del forn i les omplim amb el farcit afagim formatge ratllat i enfornem uns minuts
L’alberginia blanca es molt bona
Acompanyada de una amanida i tenim un molt bon dinar.