PA DE PESSIC DE TARONJA SENSE GLUTEN,SENSE OU,SENSE LACTOSA

INGREDIENTS:

150g. de farina sense gluten (avui l’he fet amb farina de cigrons)

100g. de sucre

40g. oli d’oliva

250g. suc taronja

1 cullerada de llevat

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º.

Posem tots els ingredients en un bol i batem amb les varetes elèctriques.

Untem un motlle amb oli, hi aboquem la barreja i enfornem uns 35 minuts, tenint en compte que cada forn és diferent.

SAM_0137

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s