150g. de ceba tallada
150g. de pastanaga pelada i tallada
2 gra d’all
50g. d’oli d’oliva
500g. de carn picada(porc,vadella,pollastre,pavo)
sal
pebre
500g. de salsa de tomàquet fregit
200g. de formatge cottage o tipo recuit
2 ous
500g. de macarrons gruixuts amb forats
50g. de formatge parmassa ratllat
1 culleredeta de mantega o spray de mantega
200g. de formatge emmental o motzzarela ratllada
PREPARACIÓ:
Posem la ceba,all,pastanaga i oli al vas 3 seg.vel.7. ara sofregim 7 minuts,120º,vel1
Afagim la carn picada, la sal i el pebre i remanem amb la espatula i coem 10 minuts 120º gir esquerra vel.1 , afagim la salsa de tomàquet i sofregim 10 minuts,100º gir esquerra vel.1
Treiem de la maquina i reservem en un vol
Posem el formatge i els ous al vas i remanem 15 seg.vel.4 .Treiem i reservem en un vol
Mentres en una olla amb sal i aigua coem els macarrons ( els coem un minut menys de lo que diu el paquet)
Un cop cuits escorrem els macarrons i els tornem a posar a la olla i afagim el parmassa ratllat i remanem
Preescalfem el forn a 200º
Untem amb mantega un motlle desmontable de 24cm.
Ara posem els macarrons dins el motlle un al costat del altre drets, perque ens sigui mes facil apoyem el motlle en una base com un cartro de bric que quedi una mica inclinat
Un cop tinguem tots els macarrons dins el motlle i posem per sobre la barreja de ou i formatge i despues la salsa amb la carn, amb una palleta mirem que la carn ompli els forats
dels macarrons i per ultim posem el formatge ratllat emmental
Posem al forn uns 18 minuts a 200º,
Treiem del forn i deixem refredar uns 15 minuts
Ara pasem un ganivet per tot el voltant del motlle desmotllem i tallem i servim
Val la pena perque es molt bó