PA DE PASTANAGA I COCO

 

P1010638INGREDIENTS:

3/4  de tassa de farina d’atmetlles

1 cullerada de bicarbonat

1/5 culleredeta de canyella amb pols

100g. de farina de sigrons

1/5 culleredeta de extracta de vainilla

4 cullerades d’oli de coco

2 platans madurs triturats

2 ous

1/5 tassa de datils sense os i tallats petits

1/5 tassa de pastanagues ratllades

1/4 de tassa de coco

1/4 de tassa de nous

1/4 de tassa de navius

PREPARACIÓ:

1-Preescalfem el forn a 180º

2-En un bol i berregem la farina d’atmetlla,de sigrons ,el bicarbonat i la canyella i reservem

3-En un altre bol i batem els ous , afagim la vainilla, l’oli de coco i el platan remanem i afagim els ingredients de l’altre bol reservat remanem que quedi tot berrejat i afagim els

datils,les pastanagues, el coco,els nabius i les nous

4-Untem  amb spray de mantenga un motlle i posem la massa i enfornem uns 40 minuts , comprovant la coccio perque cada forn es diferent ,estara cuit quan punxem amb un

escuredents i surti net.

Es molt bó

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s