PASTIS D’AGAR-AGAR AMB POMA I ATMETLLES

P1010123INGREDIENTS:

4 pomes golden

3 cullerades de flocs d’agar-agar

1 got de suc de poma

1 pols de sal marina

1 branca de canyella

2 cullerades de melassa d’arròs

1/5 cullerada de ratlladura de llimona

2 cullerades d’atmetlla amb pols

PREPARACIÓ:

Posem amb remull els flocs d’agar-agar amb el suc de poma

Pelem les pomes treiem el cor i tallem a lamines fines

En una cassola i posem el suc amb l’agar-agar, la poma, la canyella i el pols de sal la posem al foc uns 15 minuts tapat i a foc baix

Un cop la poma cuita treiem del foc treiem la canyella

Afagim l’atmetlla, la melassa i la ratlladura de llimona remanem

En un motlle i posem unes galetes digestives al fondo i a sobre i posem la berreja i guardem a la nevera una hora perque solidifiqui

P1010121

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s