PASTIS D’AGAR-AGAR AMB POMA I ATMETLLES

P1010123INGREDIENTS:

4 pomes golden

3 cullerades de flocs d’agar-agar

1 got de suc de poma

1 pols de sal marina

1 branca de canyella

2 cullerades de melassa d’arròs

1/5 cullerada de ratlladura de llimona

2 cullerades d’atmetlla amb pols

PREPARACIÓ:

Posem amb remull els flocs d’agar-agar amb el suc de poma

Pelem les pomes treiem el cor i tallem a lamines fines

En una cassola i posem el suc amb l’agar-agar, la poma, la canyella i el pols de sal la posem al foc uns 15 minuts tapat i a foc baix

Un cop la poma cuita treiem del foc treiem la canyella

Afagim l’atmetlla, la melassa i la ratlladura de llimona remanem

En un motlle i posem unes galetes digestives al fondo i a sobre i posem la berreja i guardem a la nevera una hora perque solidifiqui

P1010121

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s