ARROS AMB BACALLA, ESPINACS,FASSOLS VERMELLS (THERMOMIX)

P1010162INGREDIENTS:

150g. de ceba

1 gra d’all

100g. de tomáquet

50g. de pabrot vermell

30g. d’oli d’oliva

900g. de caldo de peix

una mica de sal

250g. d’arros

300g. d’espinacs frescos

500g. de bacalla

400g. de fassols vermells cuits

PREPARACIÓ:

1-Posem dins el vas la ceba,l’all el tomáquet,el pabrot i l’oli,3 seg.vel.5,coem 5 minuts varona vel.1

2-Afagim el caldo, la sal,i l’arros

3- Al aparell varoma i posem els espinacs i el bacalla i posem demunt la maquina i programem 16 minuts, varoma, gir esquerra, vel,cullera

4- Ara posem dins una plata fonda l’arros, el bacalla desfilat, els espinacs i els fassols berregem tot i podem servir.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s