ARROS AMB BACALLA, ESPINACS,FASSOLS VERMELLS (THERMOMIX)

P1010162INGREDIENTS:

150g. de ceba

1 gra d’all

100g. de tomáquet

50g. de pabrot vermell

30g. d’oli d’oliva

900g. de caldo de peix

una mica de sal

250g. d’arros

300g. d’espinacs frescos

500g. de bacalla

400g. de fassols vermells cuits

PREPARACIÓ:

1-Posem dins el vas la ceba,l’all el tomáquet,el pabrot i l’oli,3 seg.vel.5,coem 5 minuts varona vel.1

2-Afagim el caldo, la sal,i l’arros

3- Al aparell varoma i posem els espinacs i el bacalla i posem demunt la maquina i programem 16 minuts, varoma, gir esquerra, vel,cullera

4- Ara posem dins una plata fonda l’arros, el bacalla desfilat, els espinacs i els fassols berregem tot i podem servir.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s