Per 4 hamburgueses:
200g. de llom de salmo (jo agafo el de la sirena congelat)
15g. de ceba tendre
10g. de pebrot vert
10g. de pebrot vermell
un pols d’all deshidratat
15g. d’oli d’oliva
sal
pebre
julivert
4 llesques de pa torrat, pa per hamburguesa etc….
unes fulles d’enciam
tomáquet tallat a rodanxes
4 talls de formatge
QUÈTXUP:
400g. de tomàquets madurs
30g. de pebrot vermell
15g. de ceba
1 polsim d’all deshidratat
un pols de sal
10g. de sucre roig
10g. de mel
20g. de vinagre
1 polsim de canyella
PREPARACIÓ:
1 Ferem el quètxup
En un cassó i posem els tomáquets tallats,el pebrot i la ceba tallades petita i l’all, coem uns 20 minuts a foc viu,triturem amb la batedora
Afagim la resta d’ingredients i coem a foc suau uns 30 minuts
Treiem del foc deixem refredar i guardem a la nevera
2 Fem les hamburgueses
Piquem el salmó amb el pebrot,la ceba, l’all,l’oli, pebre, sal i julivert, podem triturar amb picadora o thermomix 5seg. vel.4
Donem forma a les hamburgueses
Les coem a la paella amb una mica d’oli
Amanim l’enciam
Ara montem el plat
Podem untar el pa amb mostassa, o en un bol i posem una mica de mostassa i mel berrejem i untem el pa amb la berreja, a sobre enciam, el tomàquet, a sobre l’hamburguesa i
acabem amb una lamina de formatge i per ultim amb el quètxup.
Tambe les podem fer amb tonyina o bonitol fresc
Un comentario en “HAMBURGUESA DE SALMO AMB QUÈTXUP”