HAMBURGUESA DE SALMO AMB QUÈTXUP

p1010880INGREDIENTS:

Per 4 hamburgueses:

200g. de llom de salmo (jo agafo el de la sirena congelat)

15g. de ceba tendre

10g. de pebrot vert

10g. de pebrot vermell

un pols d’all deshidratat

15g. d’oli d’oliva

sal

pebre

julivert

4 llesques de pa torrat, pa per hamburguesa etc….

unes fulles d’enciam

tomáquet tallat a rodanxes

4 talls de formatge

QUÈTXUP:

400g. de tomàquets madurs

30g. de pebrot vermell

15g. de ceba

1 polsim d’all deshidratat

un pols de sal

10g. de sucre roig

10g. de mel

20g. de vinagre

1 polsim de canyella

PREPARACIÓ:

1 Ferem el quètxup

En un cassó i posem els tomáquets tallats,el pebrot i la ceba tallades petita i l’all, coem uns 20 minuts a foc viu,triturem amb la batedora

Afagim la resta d’ingredients i coem a foc suau uns 30 minuts

Treiem del foc deixem refredar i guardem a la nevera

2 Fem les hamburgueses

Piquem el salmó amb el pebrot,la ceba, l’all,l’oli, pebre, sal i julivert, podem triturar amb picadora o thermomix 5seg. vel.4

Donem forma a les hamburgueses

Les coem a la paella amb una mica d’oli

Amanim l’enciam

Ara montem el plat

Podem untar el pa amb mostassa, o en un bol i posem una mica de mostassa i mel berrejem i untem el pa amb la berreja, a sobre enciam, el tomàquet, a sobre l’hamburguesa i

acabem amb una lamina de formatge i per ultim amb el quètxup.

Tambe les podem fer amb tonyina o bonitol fresc

 

 

 

Anuncis

Un pensament sobre “HAMBURGUESA DE SALMO AMB QUÈTXUP

  1. Retroenllaç: HAMBURGUESA DE SALMO AMB QUÈTXUP | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s