POLLASTRE AMB GAMBES I CAMAGROCS (THERMOMIX)

 

p1010869INGREDIENTS:

1 pollastre tallat a quarts

30g. de bolets

3 cebes

6 grans d’all

120 g. d’oli d’oliva

1 tomàquet madur

150g. de conyac

sal

12 gambes (avui gambes pelades)

PICADA:

6 atmetlles torrades

6 avellanes torrades

1 tall pa torrat

1 nyora sense llavors i cua

25g. de xocolata fondant

PREPARACIÒ:

Posem tots els ingredients de la picada a la maquina i progrememt 15 seg. vel.7 i posem en un bol i reservem

Ara i posem la ceba  i programemt 4 seg, vel.4 reservem amb el bol

Posem els alls pelats i l’oli a la maquina i progrememt 5 minuts varona vel,1

Posem sal i pebre al pollastre

Ara i posem la papallona a la maquina i coloquem el pollastre i programemt 5 minuts varoma gir esquerra vel. cullera,afagim la ceba reservada i el tomàquet  i 20

minuts,varoma,gir esquerra, vel,cullera

Afagim la picada, el conyac i la sal i 20 minuts mes varoma,gir esquerra,vel. cullera

Ara posem els bolets i les gambes al recipient varoma i posem a la maquina i programent 10 minuts,varoma, gir esquerra.vel cullera

Es mes bo un dia per l’altre

Un cop cuit el podem posar amb una cassola i l’endema li fem fer una mica la xup xup i bonissim

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s