1 pollastre tallat a quarts
30g. de bolets
3 cebes
6 grans d’all
120 g. d’oli d’oliva
1 tomàquet madur
150g. de conyac
sal
12 gambes (avui gambes pelades)
PICADA:
6 atmetlles torrades
6 avellanes torrades
1 tall pa torrat
1 nyora sense llavors i cua
25g. de xocolata fondant
PREPARACIÒ:
Posem tots els ingredients de la picada a la maquina i progrememt 15 seg. vel.7 i posem en un bol i reservem
Ara i posem la ceba i programemt 4 seg, vel.4 reservem amb el bol
Posem els alls pelats i l’oli a la maquina i progrememt 5 minuts varona vel,1
Posem sal i pebre al pollastre
Ara i posem la papallona a la maquina i coloquem el pollastre i programemt 5 minuts varoma gir esquerra vel. cullera,afagim la ceba reservada i el tomàquet i 20
minuts,varoma,gir esquerra, vel,cullera
Afagim la picada, el conyac i la sal i 20 minuts mes varoma,gir esquerra,vel. cullera
Ara posem els bolets i les gambes al recipient varoma i posem a la maquina i programent 10 minuts,varoma, gir esquerra.vel cullera
Es mes bo un dia per l’altre
Un cop cuit el podem posar amb una cassola i l’endema li fem fer una mica la xup xup i bonissim