MAGDALENES VEGANES

 

p1010862INGREDIENTS: PER 12 MAGDALENES

1 tassa de beguda d’arros o civada

1 culleredeta de vinagre de poma

1 1/4 de tassa de farina de cigrons

2 cullerades de farina de blat de moro (maicena)

1 culleredeta de llevadura sense gluten

1/5 culleredeta de bicarbonat

un pols de sal

1/3 de tassa de oli d’oliva suau

3/4 de tassa de sirope  d’agave

2 culleredetes  de vainilla bourbon

1 ralladura de una llimona

PREPARACIÓ:

Posem la beguda d’arros amb el vinagre i remenem i reservem

Preescalfem el forn a 180º

En un bol berregem la farina de cigrons, de blat de moro,el llevat, el bicarbonat i la sal i reservem

Ara berregem l’oli , el sirope d’agave i la vainilla  amb la beguda d’arros i el vinagre i remenem,i a poc a poc i afagim les farines i remanem molt que no quedin grumolls

Quede una berreja una mica clara

Posem dins els motlles de magdelenes

p1010859

Enfornem uns 20 minuts

p1010860

Son molt bones.

Un comentario en “MAGDALENES VEGANES

  1. Pingback: MAGDALENES VEGANES | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s