XAMPINYONS FARÇITS

p1010858INGREDIENTS:

4 xampinyons

4 cullerades de salsa de tomàquet

formatge de bufala o burrata

4 tallets de pernil salat

formatge ratllat

unes fulles de julivert

sal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 200º

Netejem i tallem la pota dels xampinyons

Posem una cullerada de salsa de tomaquet a cada xampinyo i si es cassolana un pos de sal

Afagim uns daus de bufala , al demunt el pernil i el formatge ratllat

Posem a la plata del forn i enfornem uns 15 minuts fins que el xampinyons estiguin cuits

Posem una mica d’oli d’oliva sobre les filles de julivert que quedin brillantes i les posem sobre cada xampinyo i servim

Ens pot servir com aperitiu,primer plat o com guarnició

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s