XAMPINYONS FARÇITS

p1010858INGREDIENTS:

4 xampinyons

4 cullerades de salsa de tomàquet

formatge de bufala o burrata

4 tallets de pernil salat

formatge ratllat

unes fulles de julivert

sal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 200º

Netejem i tallem la pota dels xampinyons

Posem una cullerada de salsa de tomaquet a cada xampinyo i si es cassolana un pos de sal

Afagim uns daus de bufala , al demunt el pernil i el formatge ratllat

Posem a la plata del forn i enfornem uns 15 minuts fins que el xampinyons estiguin cuits

Posem una mica d’oli d’oliva sobre les filles de julivert que quedin brillantes i les posem sobre cada xampinyo i servim

Ens pot servir com aperitiu,primer plat o com guarnició

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s