3 grans d’all laminats
1/5 ceba morada
1 tros de porro la part blanca
1 tomáquet pelat i tallat petit
3 patates
2 potes de pop cuites
1/5 vas de vi blanc
sal
oli
pebre vermell
PREPARACIÓ:
Pelem i tallem les patates a daus i reservem amb aigua
Posem una paella al foc amb oli, i posem els alls i remanem procuran que no es cremin i afagim la ceba i el porro tallat petit i sofregim a mitja coccio i afagim el tomàquet i la sal
sofregim tot, afagim el vi i remanem i deixem avaporar el vi
Afagim les patates i cobrim amb caldo o aigua i coem uns 20-25 minuts fins que les patates estiguin cuites
Mentres tallem les potes de pop a rodelles
Un cop les patates estiguin cuites rectifiquem de sal i afagim les potes de pop i una mica de pebre vermell deixem fer la xup,xup
Es un plat que es bó ferlo el mati per el migdia