PATATES AMB POP

 

p1010813INGREDIENTS:

3 grans d’all laminats

1/5 ceba morada

1 tros de porro la part blanca

1 tomáquet pelat i tallat petit

3 patates

2 potes de pop cuites

1/5 vas de vi blanc

sal

oli

pebre vermell

PREPARACIÓ:

Pelem i tallem les patates a daus i reservem amb aigua

Posem una paella al foc amb oli, i posem els alls i remanem procuran que no es cremin  i afagim la ceba i el porro tallat petit i sofregim a mitja coccio i afagim el tomàquet i la sal

sofregim tot, afagim el vi i remanem i deixem avaporar el vi

Afagim les patates i cobrim amb caldo o aigua i coem uns 20-25 minuts fins que les patates estiguin cuites

Mentres tallem les potes de pop a rodelles

Un cop les patates estiguin cuites rectifiquem de sal i afagim les potes de pop i una mica de pebre vermell deixem fer la xup,xup

Es un plat que es bó ferlo el mati per el migdia

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s