COCA DE MANGO I PRESSEC

p1010841

INGREDIENTS:

3 ous

200g. de sucre moreno

125g. d’oli d’oliva suau

125g. de llet sense lactosa o beguda vegetal

275g. de farina integral

16g. de llevat

2 pressecs tallats

1 mango

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Untem amb mantega un motlle rodo

Posem el presec tallat a lamines al fondo del motlle i reservem

Triturem o ratllem el mango i reservem

Berregem els ous i el sucre, afagim l’oli, el mango  i la llet

Tamisem la farina i el llevat i afagim i remanem tot

Avoquem sobre els pressecs

Enfornem uns 30 minuts

Deixem refredar i desmotllem

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s