GELAT DE CACAUETS

p1010762

INGREDIENTS:

500g. de nata de 35% de grasa

370g. de llet condensada

1 barra de torro de cacauets

PREPARACIÓ:

Montem la nata amb un pols de sal i reservem

Triturem el torro i reservem

Ara en un bol berrejem la llet condensada,la nata i els cacauets ben berrejat

Per congelar posem dins un brik de llet vuit tapem i congelem un dia per l’altre

Un cop congelat, per servir podem partir  el brik i servim el gelat   si no el gastem  tot, el tallem  i l’emboliquem amb film cada tall per separat, i tornem guardar al congelador

I el tenim per un altre dia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s