COCA FUGASSA AMB OLIVES NEGRES I CEBA

 

p1010754INGREDIENTS:

500g. de farina

400g. d’aigua

25g. de llevat

sal

olives negres

1/5 ceba

PREPARACIÓ:

Desfem el llevat amb una mica d’aigua

En un bol berregem la farina i l’aigua, afagim el llevat i la sal remanem

Tallem les olives per la meitat i tallem la ceba a tires molt fines i afagim  al bol i remanem tot junt

Tapem el bol amb film i deixem llevar un  minim d’una hora

Untem amb oli una plata del forn

Preescalfem el forn a 250g.

Quan hagi llevat el posem a la plata del forn i posem oli al damunt com si amanisim

Enfornem uns 10 minuts a 250º, despues abaixem a 180º uns 15 minuts

La deixem refredar i la podem servir axi com esmorsar o  la podem obrir per la meitat i farcir amb talls de tomáquet, pernil,palitos de cranc,burrata i tonyina,

mayonesa o lo que mes ens agradi

p1010755

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s