CIGRONS AMB ESPINACS I CORDONET DE PORC

cigrons-amb-espinacs

INGREDIENTS:

3oog. de cigrons cuits

uns quants espinacs

1 cordonet de porc tallat

1 porro tallat petit

una cullerada de salsa de tomàquet

3 grans d’all laminats

PREPARACIÓ:

Posem una paella al foc amb oli, sofregim una mica els alls i afagim el porro i el cordonet de porc i coem uns minuts i afagim la salsa de tomàquet iels

espinacs tallats i coem , posem sal remanem i afagim els cigrons i deixem fer la xup,xup uns minuts

A casa agradent molt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s