CIGRONS AMB ESPINACS I CORDONET DE PORC

cigrons-amb-espinacs

INGREDIENTS:

3oog. de cigrons cuits

uns quants espinacs

1 cordonet de porc tallat

1 porro tallat petit

una cullerada de salsa de tomàquet

3 grans d’all laminats

PREPARACIÓ:

Posem una paella al foc amb oli, sofregim una mica els alls i afagim el porro i el cordonet de porc i coem uns minuts i afagim la salsa de tomàquet iels

espinacs tallats i coem , posem sal remanem i afagim els cigrons i deixem fer la xup,xup uns minuts

A casa agradent molt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s