PATATES AL FORN APERITIU

p1010760

INGREDIENTS:

2 patates

oli d’oliva

formatge parmassa ratllat

orenga

farigola

romani

sal

pebre vermell

mayonesa

salsa de tomàquet casolana

PREPARACIÓ:

Preecalfem el forn a 200º

Rentem les patates  amb pell i les axuguem

Les tallem a talls llargs les posem en un bol i afagim l’oli,el formatge,farigola si es fresca tallada petita,el romani tambe tallat petit,orenge sal ,pebre vermell i remanem tot junt

Les posem a la plata del forn una al costat de l’altre i enfornem uns 10 minuts.

A casa les hem acompanyat de mayonesa i salsa de tomàquet cassola

Pero tambe son bones acompanyades d’aioli i ketxup

Poden ser un bon entrant o per acompanyar tan peix com carn

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s