PATATES AL FORN APERITIU

p1010760

INGREDIENTS:

2 patates

oli d’oliva

formatge parmassa ratllat

orenga

farigola

romani

sal

pebre vermell

mayonesa

salsa de tomàquet casolana

PREPARACIÓ:

Preecalfem el forn a 200º

Rentem les patates  amb pell i les axuguem

Les tallem a talls llargs les posem en un bol i afagim l’oli,el formatge,farigola si es fresca tallada petita,el romani tambe tallat petit,orenge sal ,pebre vermell i remanem tot junt

Les posem a la plata del forn una al costat de l’altre i enfornem uns 10 minuts.

A casa les hem acompanyat de mayonesa i salsa de tomàquet cassola

Pero tambe son bones acompanyades d’aioli i ketxup

Poden ser un bon entrant o per acompanyar tan peix com carn

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s