COCA DE LLIMONA AMB FARINA D’ARROS I SENSE OUS, LLET,MANTEGA

p1010764

INGREDIENTS;

3 tases de farina d’arros

1 tassa de xarop de agave

7 cullerades d’oli d’oliva suau

1 culleredeta de llevat sense gluten

1 pols de sal

1 cullerada de vinagre

1 tasa d’aigua

2 llimones

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 170º

Ratllem la pell de les llimones, i fem el suc de les dos llimones

Ara posem tots els ingredients dins un bol i berregem tot

Untem un motlle amb oli  i posem la berreja

Enfornem uns 20 minuts a 170º

Deixem refredar i posem sucre glass i unes rodelles de llimona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s