PASTA DE FULL AMB CABELL D’ANGEL I FIGUES

P1010657
INGREDIENTS:

1 base de pasta de full rodona

1 paquet de sigrons crus

1 pot petit de melmelada de cabell d’angel

unes figues

uns grand de raim

uns navius

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Posem la pasta de full estirada dins la plata, dobleguem una mica tot el voltant de la pasta, la punxem una mica amb una furquilla i al damunt una altre paper de forn i sobre el

paper i escampem els sigrons ,perque al posarla al forn la pasta no s’infli

Enfornem uns 15 minuts

Un cop cuita treiem els sigrons i el paper de forn deixem refredar una mica

I posem la melmelada i decorem amb les figues, els grans de raim i els navis

Podem guardar els sigrons dins un pot de vidre i els podem fer servir varies vegades

 

 

Anuncis

Un pensament sobre “PASTA DE FULL AMB CABELL D’ANGEL I FIGUES

  1. Retroenllaç: PASTA DE FULL AMB CABELL D’ANGEL I FIGUES | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s