BLEDES AMB PANSES

P1010641INGREDIENTS:

1 manat de bledes

4 grans d’all

un grapar de panses

una mica de vi blanc

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem les panses en remull amb una mica de vi

Tallem i rentam les bledes reservem

En una paella posem oli i afagim els grans d’all a sofregir una mica i afagim les panses i el vi i remanem una mica i afagim les bledes  i posem sal i coem, depent de les bledes si

son mes tendres o menys amb 10 minuts seran cuites

Son molt bones

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s