BLEDES AMB PANSES

P1010641INGREDIENTS:

1 manat de bledes

4 grans d’all

un grapar de panses

una mica de vi blanc

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem les panses en remull amb una mica de vi

Tallem i rentam les bledes reservem

En una paella posem oli i afagim els grans d’all a sofregir una mica i afagim les panses i el vi i remanem una mica i afagim les bledes  i posem sal i coem, depent de les bledes si

son mes tendres o menys amb 10 minuts seran cuites

Son molt bones

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s