TRINXAT DE COL I PATATA AMB CRUIXENT DE BEICON

P1010376INGREDIENTS:

1 col

4 patates

8 talls de beicon fumat

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem una olla al foc amb sal a bullir

Mentres pelem , tallem i rentem  les patates, i rentem i tallem la col i reservem

Quand l’aigua bulli i posem la patata i col i coem

Mentres en una paella amb una mica d’oli coem el beicon i reservem

Un cop la col i patata sigui cuita la treiem del foc i colem i la posem a la paella on hem cuit el beicon i amb una forquilla l’axafem i la coem que quedi ven rosseta

Ampletem

La podem ampletar posan  una faixa al plat i posem la patata i col al damunt el beicon i un bon raig d’oli d’oliva i treiem la faja

Avui l’hem acompanyat amb unes mandonguilles

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s